Chi Quartet in Matrix

CHI Quartet is een internationale band uit Rotterdam. Gevormd door Macau/Hongkong pianist en componist Chi Siu, Afrikaanse bassist Ildo Nandja, Nederlandse saxofonist Loek van den Berg en Bulgaarse drummer Martin Hafizi.
Chi is een pianiste en componiste, geboren en getogen in Macau. Haar hogere klassieke opleiding volgde ze aan de Chinese University of Hong Kong en New York Manhattan School of Music waarna ze haar studie Jazz aan het Rotterdams Conservatorium (Codarts) afrondde.
Gezien de multiculturele achtergrond variëren Chi’s muziekstijlen van klassiek en jazz tot Europese improvisatie en wereldmuziek. Haar eigen composities, die haar diverse muzikale invloeden inkapselen, combineren hartverscheurende klassieke melodieën gekleurd door ingewikkelde jazzharmonieën; Indiase en Europese folk-ritme-elementen verweven met vakkundige improvisatie.
Haar idee: diepe gevoelens stimuleren, harmonie en verbinding met de samenleving naar boven halen. Chi werkt aan haar eerste album dat het embleem is van haar langdurige fascinatie voor de muziek van verschillende werelden. Haar muziek omarmt zichzelf eenvoudig: om voorbij elke definitie te gaan en elke ziel met tederheid te raken.
Siu Tin-Chi (piano, composities, bandleider)
Loek ven den berg (saxophone)
Ildo Nandja (contrabas)
Martin Hafizi (drums, percussie)
Deur open: 19.30
Tickets: 12,50 €

Datum

24 sep 2021
Verlopen!

Tijd

8:30 pm

Kosten

€ 12,50
QR code