David MacGregor at Matrix

Een geïmproviseerde reis:
In dit concert en verhalenvertelling neemt David het publiek mee op reis met zijn gitaar. Hij speelt de ‘fingerstyle’-techniek waarbij hij het geluid van zijn eigen band creëert door tegelijkertijd baslijnen, akkoorden en melodie op één instrument te spelen.

Hij is een boeiende improvisator en geen een show is hetzelfde. Zijn uitvoering bevat een mix van opnieuw bedachte wereldberoemde liedjes en originele muziek geïnspireerd op geleerde lessen en observaties tijdens zijn reis door het leven als een reizende muzikant.

Davids ontspannen podiumpresentatie en aangename persoonlijkheid creëren een intieme en warme omgeving waarin mensen van alle leeftijden en achtergronden samenkomen om muziek en het leven te vieren. Deze verfrissende uitvoering combineert alle verschillende muziekgenres die hij de afgelopen 20 jaar heeft opgedaan, zoals jazz, blues, klassiek, rock, folk, heavy metal, world, funk, latin, country en traditionele schotse muziek.

Geniet van deze unieke uitvoering en vertel ons, hoeveel gitaren kun je horen? Hoeveel stijlen kun je in elk nummer vinden? Welk verhaal van David resoneert het best bij jouw reis?

Deur open: 19:00
Concert 20:00

Datum

01 feb 2020
Verlopen!

Tijd

8:00 pm
QR code