De kunstenaar in jouw buurt: Keith Dunn

De kunstenaar in jouw buurt is het nieuwe project van muziekpodium Matrix. We willen graag podium en trefpunt zijn voor kunstenaars en buurtbewoners. Want hoe goed ken jij je eigen buurt? Je kent elkaar van gezicht, groet elkaar als het zo uitkomt… Maar wie kent de kunstenaar die schuil gaat achter zijn eigen voordeur? Van de zolder en uit de kelder komen muzikanten die het leven mooier maken en een verrijking kunnen zijn voor het leven in de stad. 

Organisator Yasar Saka wil hiermee ontmoetingen arrangeren tussen kunstenaars en buurtbewoners. Omdat talent soms voor de buurt verborgen blijft, brengt hij op deze avonden een verrassend programma. 

Presentator Henri Bok is als basklarinettist een oude Rot in het vak. Hij verbindt de optredende muzikanten met de buurt. Want nu we weer publiek mogen ontvangen, zijn we enthousiast van start gegaan met deze nieuwe reeks. Voor een spannende expeditie hoef je niet ver van huis!

In het eerste programma in deze reeks gaan we kennis maken met Keith Dunn(VS). Hij is een blues mondharmonica speler die al jaren in Rotterdam-centrum woont.
Wil je meer weten over Keith Dunn? https://www.keithdunn.com/

Zaal open: 19.30
Programma: 20.30
Tickets: 5,- €

Live stream: https://www.youtube.com/watch?v=uhhAhQ1-gBc

Dit programma is mede mogelijk gemaakt door de gebiedscommissie Rotterdam-centrum.

Uitverkocht!

Datum

19 jul 2021
Verlopen!

Tijd

8:30 pm - 10:00 pm
QR code