Duo Anan Makhoul – Peter Somos

Het gloednieuwe duo-project van oud-speler Anan Makhoul en percussionist Peter Somos is een opwindende mix van klassieke Arabische muziek en jazzfusion. De twee muzikanten hebben in het verleden samengewerkt, voornamelijk op tournee door het Midden-Oosten. Ze brengen hun project nu voor het eerst naar Europa. Naast het klassieke Arabische repertoire zullen ze ook Anan’s eigen composities uitvoeren, met virtuoos spel begeleid door Peters acrobatische eenmansritmesectie.

Anan Makhoul blijft de techniek van de Oud verbeteren en verkent nieuwe facetten, met als doel het instrument te laten schitteren in diverse genres zoals wereldmuziek, jazz en zelfs westerse klassieke muziek. Hij benut de rijkdom van traditionele Arabische muziek en gelooft dat het verkennen van deze mogelijkheden hoop en liefde kan inspireren.

Peter Somos, alumnus van Codarts Rotterdam, heeft sinds zijn vijfde jaar muziek gespeeld. Hij balanceert op de grenzen van verschillende muziekstijlen en gebruikt ze om zijn eigen unieke muzikale taal te ontwikkelen. Met ervaring over de hele wereld blijft hij overtuigd dat het mixen van muziekstijlen cruciaal is.

Deur open: 19.30

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Inschrijven

Anan Makhoul - Peter Somos
€ 15,-
Available Tickets: 78
Het "Anan Makhoul - Peter Somos" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Anan Makhoul - Peter Somos (student)
€ 10,-
Available Tickets: 78
Het "Anan Makhoul - Peter Somos (student)" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Total: 0

Datum

01 mrt 2024

Tijd

8:30 pm - 11:30 pm
KOOP TICKET
QR code