Fettercairn Whisky Masterclass

Beste whiskyliefhebber,

Als officiële Flagship Store van Fettercairn Whisky organiseert “Team Library of Spirits” een Fettercairn Whisky Masterclass.

Het belooft een intrigerende sessie te worden met behalve veel te proeven ook ontzettend veel te leren. Toon de Gier neemt je mee naar de Schotse Hooglanden, waar deze bijzondere whisky zijn oorsprong vindt. De rijke geschiedenis zal aan bod komen en je krijgt digitaal een kijkje achter de schermen van één van Schotlands meest unieke distilleerderijen.

Na afloop van de Masterclass krijg je de mogelijkheid om tegen een gereduceerde prijs je favoriete whisky mee naar huis te nemen.

Locatie
Let op! Deze Masterclass vindt plaats in Matrix Rotterdam aan de Mauritsstraat 16. Dit is zo’n vijf minuten lopen vanaf Library of Spirits. Matrix is onder andere te voet bereikbaar vanaf Rotterdam Centraal Station, halte Eendrachtsplein en halte Beurs.

Kom je met de auto? Dan raden we je aan van de parkeergarage aan de Karel Doormanstraat gebruik te maken.

Toegang
We gebruiken de originele inschrijflijst bij de deur; geef dus bij binnenkomst de naam van de oorspronkelijke boeker door. Houdt deze e-mail bij de hand ter aanvullend bewijs.

Het evenement zal van start gaan om 19:30, met een inlooptijd vanaf 18:45. We werken met een strak schema, dus wees er op tijd bij.

Meer informatie
Bovenstaande informatie is onder voorbehoud, eventuele wijzigingen in het programma zullen wij tijdig via mail doorgeven.

Mocht je nog vragen hebben, zijn wij doordeweeks en op zaterdag tussen 11.00 en 20.00 bereikbaar op +31 6 18 62 06 45. Dit telefoonnummer zal op de dag van de Masterclass ook de gehele middag in gebruik zijn.

Tot dan!

Met vriendelijke groet,
Team Library of Spirits

Datum

01 dec 2023
Verlopen!

Tijd

7:30 pm - 10:00 pm

Kosten

€40,00
QR code