Giagkinides: “rebetiko, folk, traditional”

In 2019 bundelden twee jonge muzikanten, Panayiotis Siklafidis en Spiros Zissis, hun krachten in het bruisende Thessaloniki vanwege hun gedeelde passie voor Rebetiko-muziek. Hun muzikale avontuur begon op straat, waar ze bijna twee jaar lang dagelijks hun klanken lieten weerklinken. Deze periode versterkte niet alleen hun muzikale band, maar smeedde ook hechte persoonlijke banden.

In 2022 brachten ze een vroege versie van hun album “People of the streets” uit, dat al snel populair werd en onlangs opnieuw is bewerkt en opgenomen. Het afgelopen jaar hebben ze professionele stappen gezet, met uitverkochte optredens in grote theaters en live locaties, indrukwekkende festivaloptredens, en een uitgebreide tournee door heel Griekenland, waarbij ze nieuwe fans aan zich bonden en de interesse wekten van lokale media en muziekliefhebbers.

Hun toekomstplannen reiken verder dan de Griekse grenzen, met hun allereerste optredens in het buitenland, van Australië en Cyprus tot Saoedi-Arabië en Europese landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België en Nederland. En in 2024 staat er een zomerse tournee op het programma, met tal van festivals in Griekenland om hun muzikale vuur verder te verspreiden.

Deur open: 19.30

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Uitverkocht!

Datum

09 mrt 2024

Tijd

8:30 pm - 11:30 pm

Kosten

€18,00
KOOP TICKET
QR code