Global Music Nights ’23

Duo Cobogó

Maak kennis met Cobogó, een unieke en boeiende muzikale reis. Dit getalenteerde duo combineert de majestueuze klanken van oud, tabla, fretloze én akoestische gitaar om zo een ​​uniek geheel te creëren.
Na vijf jaar samen musiceren in projecten als Gandhaya Quartet en Magma Quartet, vonden Juliano en Tarang dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Duo Cobogó brengt een muzikaal verhaal dat verbindingen legt tussen Noord-India Klassieke en Oostmediterrane muziek. In dit nieuwe project verkennen ze deze overeenkomsten via een reeks muzikale conversaties, waarbij ze de luisteraars uitnodigen voor een reis door diverse culturen en tradities. Maak je klaar om getransporteerd te worden naar de wereld van Cobogó!

Line-up:
Tarang Poddar: tabla
Juliano Abramovay: gitaar, oud

Duo cobogo: https://www.youtube.com/watch?v=_sWtslHwrfY

 

Chieko Donker Duyvis Duo

Chieko Donker Duyvis is een celliste, zangeres en componist met Braziliaans/Japanse roots, die een eigenzinnige klankwereld creëert, waarbij ze zich laat inspireren door klassieke muziek, vrije improvisatie en Latijns Amerikaanse muziek.

Met eigen composities is zij o.a. te zien geweest bij Podium Witteman, speelde zij reeds op grote podia als het Concertgebouw en Muziekgebouw aan ’t IJ en won zij in 2022 met haar ensemble de Dias Latinos Award.
Als Nieuwe Maker 2022 voor het Grachtenfestival bracht zij haar nieuwste composities voor haar ensemble ten gehore. In het voorjaar van 2024 zal haar debuutalbum met deze composities uitkomen.
Tijdens de Global Music Night zal Chieko in duo-vorm haar composities vertolken.

Line up:
Chieko Donker Duyvis: cello, vocals
Theo de Blasis: gitaar

Chieko Donker Duyvis: https://www.youtube.com/watch?v=WosKyalw-lA

 

Deur open: 19.00 uur

Datum

29 okt 2023
Verlopen!

Tijd

8:00 pm - 11:00 pm
QR code