Himanshu Nanda & Shabbir Hussain

Himanshu Nanda is een Indiase fluitist met een verbluffende techniek.

Geboren in Odisha alwaar hij zijn bansuri studie begon bij Shri Narendra Panda en Shri Padma Charan Patra. Hij mocht al snel als bijzonder talent gaan studeren bij de legendarische Bansuri-maestro Pandit Hariprasad Chaurasia, Himanshu staat als senior discipel bekend om zijn unieke levendige meditatieve speelstijl en zijn ongeëvenaard snelle tongtechniek. Hij heeft zijn goeroe vergezeld bij diverse optredens.
Himanshu is afgestudeerd als Sangeet Visharad, met een Master’s Degree in Music. Hij heeft getourd door India, Kenia, Zuid-Afrika, de VS, Sri Lanka, Singapore, Frankrijk, Indonesië, Dubai, Bahrein en Japan en nu komt hij voor het eerst spelen in Nederland.
Himanshu is het brein achter unieke muziekworkshops met de titel “MQ 2 HQ”–Musical Quotiënt 2 Happiness Quotient, dat een 360°- ervaring mogelijk maakt op elementen van muziek, ritme en meditatie. Deze workshop heeft meer dan 12000 mensen blij gemaakt. Himanshu Nanda streeft er nederig naar om de traditie van zijn goeroe voort te zetten, luisteraars naar een hoger niveau van bewustzijn te brengen door de nadruk te leggen op de “stilte” tussen de noten.

Himanshu Nanda (bansuri)
Shabbir Hussain (tabla)
Kees van Boxtel (bansuri)

Deur open: 20:00 uur
Concert: 21:00 uur
Tickets: 15,- €

Datum

19 okt 2019
Verlopen!

Tijd

9:00 pm

Kosten

15,- €
QR code