Karisma invites Alexander Gavilán

Karisma is een gezonde mix van vier muzikanten wiens individuele benadering en openheid de sleutel is tot de positieve energie van de band. Met flamencoritmes als uitgangspunt zoeken ze vervolgens naar nieuwe manieren om een persoonlijk tintje te geven aan de toch al zeer rijke en diverse klanken die tegenwoordig in de flamenco aanwezig zijn.

Voor deze gelegenheid heeft Karisma de virtuoze gitarist Alexander Gavilán uitgenodigd. Alexander heeft na zijn studie aan Codarts bij Paco Peña en verschillende hedendaagse meesters van de flamencogitaar in Sevilla, zijn eigen zeer unieke stijl ontwikkeld. Dit heeft hij bereikt door zijn gepolijste techniek te combineren met het ruime scala aan harmonieën die tegenwoordig in de flamenco worden gebruikt.

Sinds 1994 heeft Gavilán op tal van Europese podia opgetreden, waaronder het Concertgebouw (Amsterdam) of King’s Palace (Londen).

Dit concert zal bestaan uit een combinatie van de originele composities van Karisma samen met originele composities van Alexander Gavilán. Mis het niet!

Anoush Saadat: flamenco gitaar
Alexander Gavilán: flamenco gitaar
Loek van den Berg: saxofoon
Ildo Nandja: contrabas
David González: percussie

Livestream: https://youtu.be/dTzmsil-72U

Mede mogelijk gemaakt door Stichting Droom en Daad en Gemeente Rotterdam.

Datum

19 feb 2022
Verlopen!

Tijd

7:45 pm - 9:30 pm

Kosten

15,- 10,-
QR code