Peña in Matrix: muziek, poëzie en eten uit Zuid-Amerika

Peña is een bijeenkomst met muziek, poëzie en eten waar mensen hun hoop op betere dagen bespraken. Zaterdag 14 maart houden we zo een peña in Matrix. Zuid-Amerikaans eten in de vorm empanadas en soep, poëzie voordracht door de Chileense dichter Juan Heinsohn Huala en de muziek wordt verzorgd door Trio Los Criollos.

Trio Los Criollos is een professioneel Zuid-Amerikaans ensemble,15 jaar geleden opgericht met als doel de werken van Ariel Ramirez: de Misa Criolla, Navidad Nuestra en Misa por la Paz y la Justicia te voorzien van krachtige interpretaties. Het repertoire is inmiddels aangevuld met de verschillende stijlen die de Latijns-Amerika folklore rijk is: huayno, chacarera, tango, Argentijnse zamba, cumbia etc. In dit concert nemen ze het publiek mee op een reis door het bekendste repertoire van dit magische continent vol met verschillende muzikale kleuren en smaken.

Trio Los Criollos bestaat uit:
Alvaro Pinto Lyon: multi-instrumentalist, zanger. Hij speelde in “Barroco Andino” en “Amankay”. Momenteel speelt hij in “Quilapayun”.
Renato Freyggang: multi-instrumentalist, zanger. Hij speelde in “Amankay”, “Oketus” en de legendarische Chileense groep “Inti Illimani”.
Orlando Miño: componist, zanger en instrumentalist speelde de “Misa Criolla” van Ariel Ramirez met het “Quartet from the Andes”.

Deur open 19.30 (eten tot 20.45)
Muziek & poëzie: 21.00
Tickets: € 10,-
Eten: 2 empanadas + 1 kom soep € 7,50

Uitverkocht!

Datum

14 mrt 2020
Verlopen!

Tijd

7:30 pm - 6:00 pm
QR code