Secret Songs of Istanbul & Anatolia

Ontdek de betoverende klanken van klassieke Turkse muziek en de rijke melodieën van Anatolië tijdens een uniek concert met drie getalenteerde dames!

Elif Canfeza Gündüz 
Laat je meevoeren door de virtuositeit van Elif Canfeza Gündüz, een meester op de klassieke kemençe. Met haar bekroonde talent en indrukwekkende carrière als mede-oprichter van verschillende muziekgroepen zal ze je betoveren met haar betoverende klanken.

Duygu Alkan
Geniet van de soulvolle stem van Duygu Alkan, een Turkse zangeres die haar thuis vond in Nederland. Met haar recente EP’s, waarop ze samenwerkte met Turkse meesters, laat ze zien waarom ze een opkomende ster is in de muziekwereld.

Jawa Manla
Maak kennis met het buitengewone talent van Jawa Manla, afkomstig uit Syrië. Als een van de grootste muzikale talenten van haar land heeft ze opgetreden met gerenommeerde orkesten en heeft ze de kunst van de ud tot in de puntjes beheerst.

Mis dit betoverende concert niet, waar de traditionele en eigentijdse klanken van Turkse en Anatolische muziek samenkomen voor een onvergetelijke avond! Reserveer nu je kaarten en dompel jezelf onder in een wereld van muzikale pracht en emotie. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Deur open: 19.00

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Inschrijven

Secret Songs of Istanbul & Anatolia
€ 15,00
Available Tickets: 69
Het "Secret Songs of Istanbul & Anatolia" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Total: 0

Datum

14 apr 2024

Tijd

8:30 pm - 8:30 pm

Kosten

€15,00
KOOP TICKET
QR code