Yuri Naumov: psychedelische blues

Yuri Naumov wordt beschouwd als een legende van de Russische blues, een van de grondleggers van de Russische blues, een componist en dichter die muziek laat schitteren als sterren. Zijn naam is onlosmakelijk verbonden met het begrip “Russische blues.” Een virtuoze gitarist met een unieke techniek op een 9-snarig instrument en 26 eigen gitaartuningen, een “one-man band,” een klank-sjamaan en een legende van de Russische blues – dit alles omschrijft hem.

Deze fantastische muzikant, auteur en uitvoerder van verbazingwekkende blues, ballads, psychedelische nummers en virtuoze instrumentale composities werd terecht beschouwd als de beste bluesgitarist van Rusland. De tijdschriften “Guitar World” en “The New York Magazine” noemden hem “een band van één persoon die klinkt alsof drie gitaristen tegelijkertijd spelen.”

U staat een ongelooflijke reis te wachten – naar een dimensie waar barok, rock en blues samenkomen, waar de pijn van snaren onlosmakelijk verbonden is met de vreugde van harmonie, waarin de vibratie van elke noot – Vrijheid is.

Deur open: 19.00

Datum

02 nov 2023
Verlopen!

Tijd

8:00 pm
QR code